Hvalpe

Chili Sunborn hvalpe

Hvorfor en hvalp fra min kennel?

Fordi jeg lægger stor vægt på at mine hvalpe er godt præget

og socialiseret, dvs. at de har haft masser af kontakt med mennesker, andre hunde, forskellige miljøer og at de er fortrolige med at køre i bil.

Hvalpene vokser op i huset og oplever dermed alt hvad der er normalt i en almindelig dagligdag, lige fra støvsugeren til posten der levere brevene

Hvalpene bliver født inde i min stue og jeg nyder at bruge alle mine fritimer ved kurven.

På hvalpenes 3 ugers fødselsdag kan hvalpene høre og de har efterhånden styr på de fire poter, så er der liv og glade dage i kurven! Når hvalpene er 4 uger, begynder de, at komme udenfor og hvis årstiden tillader det, har de haft nogle skøn oplevelse i Limfjorden når de er 6-7 uger.

 

Hvalpene bliver udsat for alverdens udfordringer og de motiveres tidligt med små opgaver – det kan f.eks. være at søge efter ”guffer” på græsplænen og apportering af vildt og dummyer og en masse andre sjove ting. Derfor er de meget nysgerrige hvalpe, der udforsker omverdenen med stor livsglæde og selvtillid.

Når din hvalp flytter hjemmefra er den blevet chippet, har gennemgået en grundig sundhedsundersøgelse hos min faste dyrlæge, hvor den også får den 1. vaccination og den har gennemgået minimum 2 stk. ormekur. Når du er kommet vel hjem med din hvalp, vil jeg meget gerne følger hvalpen, jeg har stadig kontakt med mange af mine tidligere hvalpekøbere, min dør og telefon er altid åben

 

Her i kennelen anvendes Dansk Kennel Klubs købskontrakt. Udover DKK stambogen får du en sundheds bog og en hvalpe-manual jeg har skrevet for at gøre overgangen til jeres nye liv sammen, så let som muligt, samt hvalpefoder "King premium puppy" til den første tid.

 

Der udover vil jeg naturligvis altid stå til rådighed for dig med gode råd..

Kennel Chili Sunborn

Anne Kiilerich

chili-sunborn@outlook.com